Alpen Express

Alpen Expres

Al jarenlang biedt de Alpen Expres reizigers de mogelijkheid om ontspannen per trein naar de wintersport te reizen. Deze comfortabele nachttrein zorgt ervoor dat je uitgerust op je bestemming aankomt, bespaart je de stress van het auto rijden in winterse omstandigheden, hoge tolkosten, brandstof en dure winterbanden. Zodra je in de Alpen Expres stapt kan je vakantie al beginnen!

De Alpen Expres is uitermate geschikt voor ouders met kinderen of voor stellen en alleenreizenden die op zoek zijn naar comfort en rust. De Alpen Expres biedt een keuze uit drie verschillende coupés; de 6-persoons couchette, de 4-persoons couchette en de 2/3-persoons SlaapComfort coupé. Uiteraard kun je er voor kiezen om losse plaatsen te reserveren of, wanneer meer privacy gewenst is, de mogelijkheid om een coupe privé te boeken. Het verblijf aan boord van de Alpen Expres is op basis van logies en ontbijt. In elk rijtuig is bovendien een steward aanwezig die drankjes en snacks serveert tijdens de treinreis naar de sneeuw.

De Alpen Expres vertrekt op de zaterdagen in december en vanaf 7 januari tot en met 11 maart op elke vrijdag naar Oostenrijk en Italië. Er is keus uit meer dan 85 wintersportplaatsen en opstappen is mogelijk op de stations Utrecht Centraal, Den Bosch en Venlo. De Alpen Expres arriveert de volgende morgen op de eindbestemming. NB: vanaf verschillende stations worden er transfers aangeboden naar de nabij gelegen steden en dorpen.

Er zijn al plaatsen beschikbaar in de nachttrein vanaf 89 euro per persoon. Op een aantal data is het mogelijk om een zelfs een weekend te gaan skiën of heerlijk te winkelen in Innsbruck.

» Alpen Expres reserveren