Autoslaaptrein

Met de Autoslaaptrein kun je met je eigen auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk of Italië gaan, maar vermijd je de stress en lange files onderweg. Je vakantie begint dus al zodra je aan boord van deze comfortabele trein stapt. De nachttrein vervoert de auto terwijl jezelf prettig in een (slaap)coupéé zit of ligt. Je bespaart hiermee benzine, tol en mogelijke hotelovernachtingen onderweg. In de Autoslaaptrein heb je altijd voldoende beenruimte, heb je tijd voor elkaar of een goed boek.

Als je met de Autoslaaptrein reist kun je kiezen uit de bestemmingen Avignon in Frankrijk en Alessandria, Genua en Livorno in Italië. Ten opzicht van 2010 rijdt de Autoslaaptrein in 2011 een weekje langer door in september. Hierdoor kun je dus langer genieten van je vakantie in Zuid-Europa.

De Autoslaaptrein biedt een keuze uit drie verschillende coupes: de 6-persoons couchette, de 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort coupé. Reizigers kunnen ervoor kiezen om losse plaatsen te reserveren maar wanneer meer privacy gewenst is, dan bestaat er bovendien de mogelijkheid om een coupe privé te boeken. Tijdens de treinreis zijn alle maaltijden inbegrepen, zowel ‘s avonds een diner in uw coupe als ‘s ochtends een ontbijt.

De Autoslaaptrein rijdt alle weekenden (vrijdagavond) in de periode van 3 juni tot en met 9 september 2011 en vertrekt altijd vanaf het station in ‘s-Hertogenbosch. Het is ook mogelijk om losse slaapplaatsen in de Autoslaaptrein te reserveren. Dit kan al vanaf 59 euro per persoon.

» Autoslaaptrein reserveren