City Night Line

Met de City Night Line reis je comfortabel per trein naar de mooiste steden van Europa. Geen lange wachtrijen of incheckbalies, geen lange files en vermoeid op je eindbestemming aankomen. Met de City Night Line reis je ontspannen vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem en kom je na een nachtje slapen aan boord van de trein uitgerust aan in steden als MünchenKopenhagenPraag en Zürich aan.

Serviceniveaus
De City Night Line biedt keus uit drie verschillende categoriën zit- en slaapplaatsen.

– Zitplaats: dit is de voordeligste mogelijkheid om te reizen met de City Night Line. De comfortabele stoelen kun je naar achter verstellen en beschikken over een leeslampje. Douches en toiletten vind je op de gang. NB: sommige treinstellen hebben 6-persoonscoupes. Prijzen beginnen bij 29 Euro per persoon per enkele reis.

– Ligplaats/couchette: de couchette rijtuigen bestaan uit coupes voor 4 of 6 personen. De zitplaatsen worden ’s avonds omgebouwd tot ligbedden, inclusief deken, laken en sloop. Ook hier vind je douches en toiletten op de gang. NB: als je met een groep reist is het mogelijk om een hele coupe te resereveren. Prijzen starten vanaf 49 Euro per persoon per enkele reis.

– Slaaprijtuig: in het comfortabele slaaprijtuig heb je veel privacy. Er zijn compartimenten voor 1, 2, 3 en 4 personen met airco, wasgelegenheid, handdoeken en zeep. ’s Ochtends wordt er een ontbijtje in het compartiment gebracht. Er zijn ook Deluxe compartimenten/coupes in de City Night Line met een eigen douche en wc. Prijzen voor het slaaprijtuig beginnen bij 69 Euro per persoon per enkele reis.

Reserveren
De City Night Line is 90 dagen van te voren te reserveren. Wees er opt ijd bij om bijvoorbeeld te profiteren van een Spar-Nightticket. De City Night Line is uiteraard ook te combineren met een heen- of terugreis per dagtrein zoals de ICE.

Bijzonderheden
– In de City Night Line zijn ook speciale damescoupes te reserveren. Ook voor gehandicapte reizigers zijn er speciale rolstoelcompartimenten.
– Het is mogelijk om voor 10 Euro per enkele reis een fiets mee te nemen. Hier dient echter wel van te voren een reservering voor gemaakt te worden.
– Op sommige verbindingen is er een restaurant en bar in de trein aanwezig. Hier kun je heerlijk dineren of een drankje nemen aan de bar. Tijdens verbindingen zonder een restauratiewagon zijn er broodjes, snacks en dranken te verkrijgen bij de medewerkers.

» City Nght Line reserveren