Coupes in de Autoslaaptrein

Aan boord van de Autoslaaptrein heb je de keuze uit drie verschillende coupes. Maak je keuze op basis van het gewenste reiscomfort. Je kunt losse slaapplaatsen reserveren in de Slaap 5/6 of Slaap 4 of deze als privecoupe boeken. Ben je op wat meer luxe gesteld, neem dan een Slaap Comfort coupe voor 2/3 personen. Overdag bieden de coupes comfortabele stoelen, ‘s avonds zijn er slaapbanken met dekens, kussen en lakens of in de Slaap Comfort coupe echte bedden, een dekbed en een hoofdkussen.

Slaap 5/6 (tot max. 6 personen) Boek de Slaap 5/6 coupe voor 5 of 6 personen als je met een gezin ruim wilt reizen. De 3 zitplaatsen aan beide zijden in deze coupe worden voor de nacht door een steward omgebouwd tot 6 slaapbanken compleet met een deken, een laken en een kussen. Ook is het mogelijk om in deze coupes losse plaatsen op indeling te reserveren of als prive coupe voor uw eigen gezelschap: Op de gang van deze rijtuigen bevindt zich een toilet en wasruimte

Slaap 4 (tot max. 4 personen) De Slaap 4 coupe biedt plaats aan maximaal vier personen. In deze coupe vind je aan beide zijden 2 zitplaatsen die voor de nacht worden omgevormd tot slaapplaatsen met een matras, deken, laken en hoofdkussen. Ook deze coupe is op indeling te boeken als losse plaats of kan als prive coupe gereserveerd worden. De toiletten en wasruimte bevinden zich op de gang van deze rijtuigen. De coupes hebben ook klimaatbeheersing.

Slaap Comfort (tot max. 3 personen)
De meest prettige manier van reizen met de Autoslaaptrein is in een Slaap Comfort Coupe voor maximaal 3 reizigers. Een dergelijke coupe beschikt over klimaatbeheersing, leeslampjes en zelfs een eigen wastafel. De bedden bevinden zich aan één kant boven elkaar en hebben een goed matras, een dekbed en een hoofdkussen. Een Slaap Comfort Coupe is alleen als prive coupe te boeken.

Het team in de autoslaaptrein biedt een prima service. tijdens de treinreis wordt u begeleid door een steward waarbij u een drankje of een snack kunt bestellen. Ook verzorgt de steward de in de reissom inbegrepen warme maaltijd en ‘s ochtends het ontbijt, hij of zij maakt uw coupe klaar voor de nacht en staat klaar voor al uw vragen.

» Autoslaaptrein reserveren