ICE International

ICE International

De hogesnelheidstrein ICE International verbindt 7 x per dag (beide richtingen) de stations Amsterdam CS en Frankfurt Hauptbahnhof met elkaar. Tussen de Duitse steden Keulen en Frankfurt rijden de ICE International treinen met een snelheid van 300 kilometer per uur. De totale reisduur vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 3 uur en 40 minuten. Onderweg is het ook mogelijk om in Oberhausen (1 uur en 50 minuten) en Keulen (2 uur en 40 minuten) uit te stappen.

Serviceniveaus
De comfortabele ICE International treinen hebben twee verschillende serviceniveaus: 2e en 1e klasse. Aan boord van alle ICE International treinen zijn bar en bistro rijtuigen; hier kun je tijdens de reis dranken en snacks kopen. Reizigers in de 1e klasse hebben extra beenruimte, bredere stoelen en stroomvoorziening. Bovendien kunnen zij gebruik maken van de speciale lounges op de ICE stations.

Reserveren
Het is niet verplicht om een zitplaats te reserveren in de ICE International, maar het is wel aan te raden om verzekerd te zijn van een zitplaats. Je stapt dan in met 2 aparte tickets; een voor de treinreis en een voor de zitplaatsreservering.

Bijzonderheden
De ICE International treinen stoppen ook op de internationale luchthavens van Dusseldorf en Frankfurt.

» ICE International reserveren