InterCity Brussel

InterCity Brussel en Berlijn

Tussen de stations van Amsterdam CS en Brussel Centraal rijdt 16 x per dag de InterCity Brussel. Onderweg wordt ook gestopt in o.a. Schiphol, Den Haag CS, Rotterdam CS en Antwerpen. De reistijd van Amsterdam CS naar Antwerpen bedraagt ruim 2 uur; in Brussel ben je in een kleine 3 uur. In Brussel-Zuid kan worden overgestapt op de hogesnelheidslijnen Eurostar naar Londen, de TGV naar verschillende Franse steden en de Thalys naar Parijs.

Tussen de stations van Amsterdam CS en Berlijn Haubtbahnhof rijdt 6 x per dag de InterCity Berlijn. Onderweg wordt ook gestopt in o.a. Schiphol, Hilversum, Amersfoort en Hengelo. De reistijd van Amsterdam CS naar de Duitse hoofdstad bedraagt ruim 6 uur.

Serviceniveaus
De InterCity treinen hebben twee verschillende serviceniveaus: 2e en 1e klas. Aan boord van de InterCity treinen kunnen drankjes en snacks worden gekocht bij de mobiele bar of in het Bistro Cafe (Berlijn). Reizigers in de 1e klas hebben extra beenruimte en ruimere stoelen.

Reserveren
Het is niet mogelijk om een zitplaats te reserveren in de InterCity Brussel treinen. Het is mogelijk om met een geldig treinticket in alle InterCity treinen te reizen. Voor de Intercity Berlijn is het wel mogelijk om te reserveren, maar niet verplicht.

» InterCity tickets bestellen