Skitrein

Skitrein

Al jaren lang kiezen reizigers de Skitrein om non-stop en gemakkelijk naar de wintersport te reizen. Deze comfortabele nachttrein zorgt ervoor dat je uitgerust op je bestemming aankomt en bespaart je hoge brandstof kosten, tolwegen, de aanschaf van winterbanden en de stress van het zelf rijden in winterse omstandigheden.

De Skitrein is uiteramte geschikt voor vrienden, jongeren maar ook gezinnen die op een voordelige en relaxte manier willen reizen. Reizigers hebben aan boord van de Skitrein keus uit twee type coupes: er zijn 6-persoons zitcouchettes en 6-persoons ligcouchettes. Je kunt er voor kiezen om losse plaatsen te reserveren, maar het is ook mogelijk om een complete coupe te boeken om zo meer privacy te hebben. Je verblijft op basis van logies in de Skitrein.

In elke Skitrein bevindt zich ook een barrijtuig; hier kunnen ‘s avonds snacks en ander consumpties worden gekocht. Bij aankomst op de plaats van bestemming kan er ook een kopje koffie/thee en een ontbijtje worden gekocht. In elk rijtuijg reist bovendien een steward mee die service verleent tijden de treinreis en klaar staat voor al je vragen.

De Skitrein biedt keuze uit meer dan 35 wintersportplaatsen in Oostenrijk en vertrekt op meerdere dagen in de periode van december tot en met maart. Opstapplaatsen zijn de stations Utrecht Centraal, Den Bosch en Venlo. Op verschillende aankomststations in Oostenrijk bestaat de mogelijkheid om een taxi te nemen naar nabij gelegen steden en dorpen. In de Skitrein zijn al plaatsen te reserveren vanaf enkele tientjes per persoon.

» Skitrein reserveren